Start a new topic
Solved

Yealink W60P offline after router reboot

I have Yealink W60P that is working perfectly.


However if I reboot my router (Asus RT-AC66U B1), I can make calls, but cannot receive any. On the site the status shows as Offline.

If I reboot the Yealink, then I can receive calls again, and the status on the site changes to online.

Please upgrade the firmware for your handset and base station. This can be done by following the steps below: 

1. Download  the latest firmware for your base station and W56H handset. The base  station that you currently have is a W60B, please download W60B-77.83.0.85.rom and W56H-61.83.0.90.rom for the handset. 

2. Please log in to the web interface of the phone to upgrade the firmware. 

3.  Once logged in go to Settings->Upgrade->Select the firmware for  the base station that you have downloaded and press 'Upgrade'. The upgrade  may take some time please do not reboot or close the tab while the  upgrade is busy. The same would have to be done for the handset upgrade. 


Please let me know if anything is unclear or if you would like me to elaborate further. 

They have already been upgraded to the versions mentioned above. Was the first thing I did when I received the units .

Have you checked the router for SIP ALG? which provider are you using? ISP and Last mile provider?

My Afrihost Fibre was installed today, and it is no longer doing it after changing over to DHCP from PPPOE


Thank you for your assistance.


Perfect, please let us know if you need anything else.


Have a great day!

Login or Signup to post a comment